Stort udvalg af frisk fisk og sød betjening

I den lille by Egens Havhuse ligger det familieejede Mols Røgeri, som byder på et bredt udvalg af fisk og delikatesser i høj kvalitet. Alle er velkomne til at sætte sig ved et af de ti bordbænkesæt i gården og nyde deres medbragte frokost, eventuelt suppleret med friske delikatesser fra røgeriet.
Herfra er der en formidabel udsigt til Kalø Slotsruin, som ligger få hundrede meter derfra. Den kan man passende besøge før eller efter frokosten, hvis man da ikke lige vil have lidt fisk og delikatesser med hjem efter en frisk gåtur til ruinen.
Se røgeovnen og få en snak
I butikken er der friske fisk og skaldyr i bedste kvalitet, håndplukket af betroede opkøbere på danske fiskeauktioner. Laksen er fra Færøerne og Danmark og rejerne er håndpillede. Thomas har i 20 år været røgemester her, hvor fisk og salt røges nænsomt i egne ovne, som man er velkommen til at besigtige og få en snak om. Delikatesser som remoulade, salater og

rødspættefileter er alle lavet fra bunden af ægte råvarer, og fiskefrikadellerne er altid ens og lavet efter familieopskriften fra 1985.
Åbent hver dag
Som en kvindelig stamkunde i butikken udtrykker det: ”Jeg kommer her, fordi udvalget er stort, fiskene er friske, og så er de ansatte søde. Det er en god oplevelse at handle her”. Og det er netop det, de to ejere, brødrene Thomas og Morten Bork, gerne vil give kunderne. De to har siden barnsben været aktive i forældrenes fiskeforretning og kender derfor alt til håndværket. De går aldrig på kompromis med den høje kvalitet af både råvarer og ingredienser i deres butik, som har åbent hver dag året rundt med undtagelse af helligdagene ved jul og nytår.
www.molsrøgeri.dk

Relaterede billeder: