500g røget stenbider uden ben 1 rød peber 2 deciliter creme fraice 38% 100 g smør 200 g renset stenbidderrogn Brocoli små bancerede buketter revet rødløg salt og peber. | |||||
Stenbidderkødet og rød peberi små tern, creme fraice og smør (blødgjort) og rødløg, salt og peber blandes sammen i en skål. Stenbidderrognen blandes forsigtig i. Brokkolien deles i små buketter og blancheres i saltvand og “dryppes af”. Farsen lægges i en sandkageform og brokkolibuketterne sættes ned i farsen med stilken opad. Resterne af farsen hældes henover. Afdækkes med plastfilm og i køleskab til dagen efter. Terrinen hældes ud på et fad og skæres i 2 cm stykke skiver anbragt på et salatblad og serveres med 2 grønne asparges lagt henover (pr. kuvert). Smørristet rugbrød serveres hertil. Velbekomme. |