500g røget stenbider uden ben
1 rød peber
2 deciliter creme fraice 38%
100 g smør
200 g renset stenbidderrogn
Brocoli små  bancerede buketter
revet rødløg
salt og peber.

Stenbidderkødet og rød peberi små tern, creme fraice og smør (blødgjort) og rødløg, salt og peber blandes sammen i en skål.
Stenbidderrognen blandes forsigtig i. Brokkolien deles i små buketter og blancheres i saltvand og “dryppes af”.
Farsen lægges i en sandkageform og brokkolibuketterne sættes ned i farsen med stilken opad. Resterne af farsen hældes henover.
Afdækkes med plastfilm og i køleskab til dagen efter.
Terrinen hældes ud på et fad og skæres i 2 cm stykke skiver anbragt på et salatblad og serveres med 2 grønne asparges lagt henover (pr. kuvert).
Smørristet rugbrød serveres hertil.
Velbekomme.

Relaterede billeder: