Sådan gør du:

Lav de 4 kartoffelpandekager
Rør creme fraiche med dild og lidt citron
Placer dressingen på de kolde pandekager
Læg en skive koldrøget laks på
Læg en skive let ”frynnet” varmrøget laks på
Pynt med dild og citron


Server med isvand og kold hvidvin.
Velbekomme

Torsken saltes i 10 min. mens du skærer gulerødder og fennikel tyndt (helst på mandolin)
Kom de tyndtskårne gulerødder og fennikel i et ildfast fad, hæld hvidvin over, krydr med salt og peber
og dæk med stanniol. Sættes i ovnen ved 180 gr. til de er næsten møre.
Skyl og tør fisken, læg den oven på de dampede grøntsager med tynde smørskiver, hæld fløden over og dæk med folie igen.
Bages i ovnen ved 180 gr. 15 – 18 min afhængig af tykkelsen.
Pynt med rejer, citron og dild. Serveres med små (nye) kartofler.

Relaterede billeder: