6 personer Det skal du bruge: 1 pk frossen butterdej 150 g jomfruhummerhaler 100 g pillede rejer 125 g champignon 5o g smør 2 tsk karry 2 dl fløde 13 pct 1½ tør hvidvin 2 spsk. mel Salt og peber Til pensling eet æg | |||||
Sådan gør du: Butterdejen optøes, mens fyld laves Champignon renses og skæres i skiver Smørret smeltes Karry og champignon snurrer heri nogle minutter Melet drysse over og der spædes med hvidvin og fløde til en tyk stuvning. Hummerhaler og rejser blandes i Der krydres med salt og peber Køles af Halvdelen af dejen rulles ud og en træte form bekædes hermed Stuvning hældes over Den anden dejlplade lægges ovenpå som låg Klem kanterne sammen Hvis man vil gennem tærten til en senere lejlighed kan den udmærket fryses, men køl da fyldes at inden den kommes i formen Inden den bages, skære nogle riller i låget for at dampen kan komme ud Dejlåget pensles med det sammenpiskede æg Bages ved 200 g i 30 min til tærten er gylden og sprød. Server med isvand og kold hvidvin. Velbekomme |